DownDog Jóga Stúdió

DownDog Jóga Stúdió

Jóga nidra meditáció

2014. szeptember 25. - DownDog Jóga

A jóga nidra feloldja fizikai és mentális stresszt, lehetőséget kínál az energiák átformálásra és megfelelő irányba terelésére.

images.jpg

Ez a különleges relaxáció segít meghosszabítani az alfa állapot időtartamát, mely eredményeként a szükséges alvásidő kevesebb, mégis pihentetőbb.

Az órán különböző vizualizációs technikákkal tisztítjuk meg energetikailag a testet, fokozatosan lehámozva róla a felesleges rétegeket.

Ajánlott kezdőknek, ha csupán a hétköznapi feszültséget szeretnéd enyhíteni, valamint gyakorlottabb jógiknak is, akik a Pratyaharát (érzékek visszavonása) szeretnék tovább fejleszteni.

 

A foglalkozások után lehetőség van igény szerint a jógafilozóiával kapcsolatos kérdéseket feltenni, beszélgetni Angival a csakrákról, dosákról a jóga nyolc ágáról, vagy amiről csak érdeklődtök! 

images (10).jpg

 

Szombatonként 18:00-tól a DD Oktogon Stúdióban Angival!

A bejegyzés trackback címe:

https://downdogjoga.blog.hu/api/trackback/id/tr96730743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása