DownDog Jóga Stúdió

DownDog Jóga Stúdió

Boldog Új Évem! - Kihívás 2015 #1

2015. január 01. - DownDog Jóga

30 napos kihívás a DownDog Jóga stúdiókban! :)

Tele vagy tervekkel, fogadalmakkal? Úgy érzed, jó lenne valamit letenni az asztalra az év elején, hogy erőt kapj a továbbiakhoz? Vagy csak egyszerűen megmérettetnéd magad?

Akkor jelentkezz játékunkra, hívd ki Önmagad! Jógázz minden nap, 30 (+2) napon keresztül, és figyeld a testi-lelki változásokat. A végén pedig oszd meg velünk és a többiekkel tapasztalataidat, élményeidet, a változásokat az életedben, amiket a napi szintű jógagyakorlásnak köszönhetsz!

Játékszabály:

A kihívást 2015.jan.5 és jan.18. között kezdheted el, és az első alkalomtól számítva 30 (+2) napod van a feladat teljesítésére! Összesen 2X1 napot hagyhatsz ki (két nem egymás utáni napot!), melyeket akár úgy is pótolhatsz, hogy egy nap 2 órára is ellátogatsz. A kihívásban mindkét termünk részt vesz, a Jóga nidra kivételével minden típusú óra! Minden résztvevő kap egy nyomtatványt, amit óra előtt, vagy után alá kell íratni a tanárral, ezzel igazolva, hogy valóban részt vett az alkalmon.(Ezt a papírt minden órára hozd magaddal, amíg kihívást teljesítesz.) A 30 alkalom után a kitöltött papírt és a rövidebb- hosszabb összefoglaló élménybeszámolót együtt add le valamelyik termünkben.Ha teljesíted a kihívást, duplán is jutalmazzuk kitartásod:

1: Mindenki, aki teljesíti a kihívást, havi korlátlan bérletet kap Tőlünk! :)

2: És további 10% kedvezményt valamelyik tavaszi vagy nyári táborunk árából!

Tehát, több dolog miatt is érdemes eldönteni, hogy 'Rendben, új életet kezdek! ', és talán a nyeremény az utolsó, amiért az ember(lánya) úgy gondolja belevág.

A legnagyobb nyeremény ebben Te magad leszel. Az a pillanat, amikor a 30. óra végén lefekszel a hátadra savásanaba, nagyot sóhajtasz és el lazítod az összes izmod. Az a kilégzés lesz az, amikor szét árad majd egész lényedben az a boldog, elégedett érzés, az a mindent elsöprő eufória, hogy 'Igen, megcsináltam!'. Minden apró sejted, részecskéd ünnepelni fog majd, és olyan energiákkal töltődsz fel egész évre ( vagy a következő kihívásig ;) ), amelyek az élet kihívásaiban adnak erőt, kitartást, hitet. Hiszen mindenre képes vagy, amit csak szeretnél, hinned kell benne! Magadban!

"Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás." Márai Sándor

330px-weg.jpg

Jelentkezz!

A bejegyzés trackback címe:

https://downdogjoga.blog.hu/api/trackback/id/tr987027893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása